قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۱۲/۲۶ - ۱۴:۲۶
امیر آراسته در مراسم اختتامیه اولین دوره تکاوران واکنش سریع:

تحویل ۷۵ خودروی حامل تجهیزات نظامی به داعش توسط حامیانش/ نزاجا «تصاویر و مستندات» این تحویل‌دهی را در اختیار دارد

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ۳۷ خودرو و ۳۸ تریلی تجهیزات به داعش تحویل می‌دهند که ما تمام تصاویر و مستندات آن را به‌عنوان سند در اختیار داریم و در زمان خود آنها را منتشر خواهیم کرد.

تحویل ۷۵ خودروی حامل تجهیزات نظامی به داعش توسط حامیانش/ نزاجا «تصاویر و مستندات» این تحویل‌دهی را در اختیار دارد

به گزارش سراج24، امیر آراسته معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم اختتامیه اولین دوره واکنش سریع گردان‌های تکاور و دومین دوره تک‌تیرانداز که صبح امروز (چهارشنبه) در مرکز آموزش شهید شبان برگزار شد، اظهار داشت: اگر یک مرور خیلی باسرعت از اول انقلاب تاکنون داشته باشیم می‌بینیم که استکبار جهانی با تقویت گروهک‌های مختلف قصد زیر سؤال بردن اسلام و ساقط کردن انقلاب اسلامی را داشته است.

وی ادامه داد: دشمن تحت هر شرایطی قصد حضور در منطقه را دارد که با تقویت رژیم صهیونیستی، اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی قصد دارد اسلام را زیر سؤال ببرد.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش، به گروه تکفیری تروریستی داعش اشاره کرد و گفت: درست زمانی که برخی‌ها شعار می‌دهند باید داعش از بین برود، خودشان 37 خودرو و 38 تریلی تجهیزات به داعش تحویل می‌دهند که ما تمام تصاویر و مستندات آن را به‌عنوان سند در اختیار داریم و در زمان خود آنها را منتشر خواهیم کرد.

امیر آراسته تصریح کرد: حضور به‌موقع تیپ 123 نزاجا در غرب کشور برنامه‌های داعش را بر هم زد.

وی در پایان تأکید کرد: نقش دلیرانه، شجاعانه و مدبرانه سربازان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی باعث شده است که سیاستمداران کشور سینه سپر کنند و حرف‌های‌شان را به گوش دنیا برسانند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••